Tabără Dacii şi romanii

Prezentări şi activităţi despre daci şi romani, competiţii de tir cu arcul, Rota şi desen, simulare instrucţie militară antică în cadrul taberelor pentru elevi organizate de Asociaţia de Turism pt Tineret Adeona în Retezat, iulie-august 2011.


Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Tabără Dacii şi romanii

 1. Porosanu Mariana -Dragasani spune:

  Cele mai interesante, bine documentate si mai atractive activitati. Cea mai antrenanta tabara. Felicitari ! Ne-am intors acasa cu multe regrete….

 2. Mariana Ghiulai spune:

  FELICITARI PENTRU CEEA CE FACETI!!!!
  Am fost in tabara “Dacii si romanii” din Retezat si activitatile legate de daci si romani au fost extraordinare!
  Le multumim din suflet lui Rares si lui Tudor care au fost nemaipomeniti; activitatile lor i-au atras pe copii, au fost deosebite; s-au comportat exemplar si dorim sa le multumim din toata inima. La intoarcere, copiii le-au strigat numele in autocar, desi plecaseram demult din tabara.
  Mari – Buftea

 3. a fost frumos in tabara la retezat si eu am fost acol dar mie nu mi-a placut mancarea si am obosit dar in rest a fost binisor ai multe de vazut la retezat

 4. retezat e un loc unic si frumos dar mi-a fost dor de familia mea am vazui multe lucruri interesante acola dar retezat nu e pentru mine.In rest pozele si activitatile de acolo au fost bune.Mie mi-a placut cand ne-am luptat cu sabile dar a fost foarte cald afara.A fost binisor la retezat la tabara dacii si romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>